Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Verslagen
 
Unitas Heren 4 begint het jaar knallend !
14-01-2009
 

Na de eerste competitiehelft als “herfstkampioen” afgesloten te hebben, was het weer tijd voor Unitas H4 om zich te bewijzen. Ditmaal tegen het tweede team van Heemstede.

Door een blessure van René Hoogterp en de afwezigheid van Daan Bijman waren er geen wissels en bereidde Unitas H4 zich voor op een moeilijke wedstrijd. Al snel werd duidelijk dat Unitas H4 de lijn van het vorige jaar zonder moeite kon voortzetten. Vooral de constante servicedruk zorgde voor een duidelijk veldoverwicht.

Het was ook duidelijk merkbaar dat er scouts op de tribune zaten voor middenaanvaller Ian Tilburgs. Nadat hij zijn zenuwen overboord had gezet scoorde zijn middenaanval bijna 100%. Soepel samenspel, gecombineerd met een fraaie aanvallende combinaties bezorgde Unitas H4 een 4-0 overwinning (25-4, 25-6, 25-6, 25-9).

Inmiddels heeft Unitas H4 nu alle tegenstanders 1 keer ontmoet en staat met 46 punten uit 10 wedstrijden (er werden in totaal slechts 4 sets verloren!) op een riante voorsprong van 7 punten op de nummer 2. Vol vertrouwen gaat Unitas H4 dan ook de tweede competitieronde in, of zoals middenaanvaller Ian Tilburgs zo mooi verwoordde: “Ik lig vaak in mijn bed te huilen…………van geluk”.

(zie ook in de Nieuwe Meerbode!)

 
 
 
Terug