Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Verslagen
 
Wedstrijdverslag: Meisjes B tegen GSV Heemstede
23-09-2008
 
Maandag 22 september hebben we onze eerste competitiewedstrijd gespeeld. We moesten uit in Haarlem tegen GSV Heemstede. Tegen deze meisjes hebben we nog nooit gespeeld. Ze hebben vorig jaar nog in de C gespeeld. Ons team is niet meer het team van vorig jaar. We spelen nu met: Nina, Shanice, Muriëlle, Ilonka en Daniëlle van het oude B-team, en Merel en Irene zijn erbij gekomen uit het C-team van vorig jaar.
Het werd een spannende wedstrijd. Er waren veel rally's en we waren bijna even sterk. Gelukkig wonnen wij de eerste set, met 23-25. In de tweede set ging het aan beide kanten niet goed, er werd veel fout geserveerd. Toch wonnen wij deze set met 20-25. Voor ons gevoel konden we toen de wedstrijd niet meer verliezen, we hadden al 2 punten.
Misschien dachten we dat we er al waren, want het ging niet zo goed meer in de laatste set. Deze hebben we verloren met 25-12. De uitslag werd hierdoor 1-2.
Het was een leuke wedstrijd om te spelen, en voor het publiek was het ook een leuke wedstrijd omdat er veel lange rally's waren.
 
 
 
Terug