Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Verslagen
 
Verslag Unitas H2 Unitas H3
15-01-2008
 

Op 9 januari mochten we voor de tweede keer aantreden tegen ons “eigen” Heren 3. Ondanks dat wij het 2e team zijn staan wij op plaats 5 en zij op plaats 1. Maar we waren klaar voor een spannende wedstrijd. Helaas was Laurens afwezig en Derek moest eerst zijn MC1 coachen, dus we begonnen met 7 man. Onze coach Peep deed mee bij Heren 3, maar Margriet was bereid om ons als coach te begeleiden.

De eerste set startte iedereen op zijn eigen positie. Rob en Brian als spelverdelers, Ken en René op het midden, en Rick en Nick op de buitenaanval. We gingen goed van start, er werd gelijk een voorsprong genomen. Maar Heren 3 kwam ook steeds weer terug, het lukte ons niet om bij ze weg te lopen. We hadden het betere van het spel, maar maakten ook teveel fouten waardoor we onze tegenstander kansen gaven. En die grepen ze ook, mede door een discutabel punt op 23-23 werd het punt overgespeeld en gewonnen door Heren 3, zo kwamen ze op setpoint, en deze werd direct benut.

De tweede set hielden we dezelfde opstelling vast, met vertrouwen gingen we de tweede set in. Maar het liep totaal niet, achterin stond het niet goed, en er werd niet goed genoeg aangevallen. Ook ging de aanval bij Heren 3 steeds beter lopen, en hierdoor ebde het vertrouwen bij ons steeds verder weg. Alles ging werkelijk mis in deze set, Heren 3 won deze set dan ook overtuigend met 12-25.

In de derde set werd er heel wat omgegooid. Rick ging naar de middenaanval en zijn plek aan de buitenkant werd ingenomen door Gerd, Derek kwam erin voor Nick. Deze set ging een stuk beter dan de vorige, maar het was nog steeds niet top. We hadden moeite met de  opbouw en daardoor maakten we niet genoeg punten. De bal werd goed geplaatst en dat was onze winst in de 3e set, maar de aanvallen waren niet goed genoeg. Zo moesten we ook deze afstaan aan Heren 3 met 18-25.

De wedstrijd kon al niet meer gewonnen worden, maar we konden nog wel strijden voor een punt. Rick werd naar de kant gehaald en René nam de plek op het midden weer over, de rest van de opstelling bleef ongewijzigd. De start was goed, maar na een paar punten liep Heren 3 erg ver uit. Ze kwamen 7-15 vr. Aanvoerder Brian vroeg een time-out aan, want er moest wat gebeuren. Na deze time-out ging het goed, Nick was aan service, en we kwamen terug tot 15-15. Echter zodra we gelijk kwamen liep Heren 3 weer weg, we kwamen nog iets terug, maar dat bleek niet genoeg. De laatste set werd verloren met 21-25.

Hoewel de tweede set erg slecht ging, hebben we de rest van de wedstrijd redelijk tot goed gespeeld. Hoewel Heren 3 koploper is deden we niet echt voor ze onder. Met toch weer een beetje vertrouwen kijken we uit naar de volgende wedstrijd tegen SAS uit Uithoorn, de nummer 3 van de competitie.

Heren 2

 
 
 
Terug