Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Verslagen
 
Verslag Unitas H2 - KDO H1
01-11-2007
 

Op 24 oktober mocht ons nieuwe Heren 2 aan zijn 4e wedstrijd beginnen. We ontvingen in de Phoenix KDO Heren 1 uit de Kwakel. We moesten het redden met 7 man want Nick en Gerd waren afwezig. Maar met coach Peep Blei en scheidsrechter Johan Samson gingen we van start.

Met iedereen op zijn eigen positie gingen we goed van start, we namen gelijk een voorsprong en de gasten uit de Kwakel hadden moeite met ons spel. Voor het eerst dit seizoen gingen we goed van start. De set bestond uit vele lange raillies, maar wij waren doeltreffender in de afronding. Zo wonnen we ook de eerste set met 25-15.

De tweede set startte we met dezelfde opstelling, Derk stond nu aan de kant omdat hij tijdens de eerste set nog aan het coachen was bij de MC1. Vol goede moed begonnen we deze set, want de eerste was redelijk makkelijk gewonnen. Maar dit was een misrekening, het superteam van de eerste set werd afgemat. De hele set hebben we staan prutsen en werkelijk niets ging goed. Dit leidde tot een dik verlies, 10-25.

Voor de derde set werd Ken verwisseld voor Derk, hierdoor moest René op de middenaanval. We gingen deze set goed van start, we hadden weer wat vertrouwen en daardoor kwam de pass liep beter waardoor we aanvallender konden spelen. Dit vertaalde zich in een goede set die ruim gewonnen werd met wederom 25-15.

In de vierde set bleef Ken aan de kant en bleef er een winnend team staan. Geleerd van de tweede set, gingen we nu wel goed van start. Het ging in het begin gelijk op. Maar daarna nam KDO een voorsprong, mede door een goedlopende middenaanval, waar zowel het blok als de verdediging van Unitas moeite mee had. Hierdoor liep KDO uit en wonnen ze de vierde set met 15-25. 

Voor de tweede keer dit jaar moesten we een vijfde set gaan spelen. En cruciaal is dat je goed van start gaat. Met Verdi aan de kant en verder iedereen op zijn oorspronkelijke positie begonnen we. Maar het ging niet goed. KDO pakte al snel een voorsprong, mede door de goede middenaanval en we bleven achter. Aan het einde van de set werd Verdi er nog ingebracht voor Brian om een extra aanvaller erbij te zetten, maar deze wissel veranderde het spel niet, KDO won de vijfde set met 9-15.

Na weer een lange wedstrijd staat onze overwinningenteller nog op nul, maar met de wetenschap dat we top 4 al gehad hebben, gaan we nu voor de overwinningen.

Heren 2

 
 
 
Terug