Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Verslagen
 
Verslag Atalante JC2 - Unitas MC1
10-12-2007
 

Op vrijdag 7 december moesten de Meisjes van de C1 op bezoek bij het Mixteam van Atalante. De derby’s tussen Mijdrecht en Vinekeveen zijn altijd spannend en ook deze keer leek het van te voren een spannende wedstrijd te gaan worden. Merel kon er niet bij zijn; Nina uit MB deed mee waardoor de selectie uit 7 bestond.

 

Eenmaal aangekomen moesten we snel inspelen zodat we op tijd konden beginnen; na een korte intensieve warming up mochten wij de wedstrijd aanvangen. In de eerste set werd al snel duidelijk dat Unitas een meer ervaren ploeg had. Aan de Mijdrechtse kant was duidelijk een 3-1-2 systeem te zien; dit ontbrak bij de tegenstander waaroor er nogal wat gaten vielen. Hier wisten de dames goed op in te spelen en deze set werd dan ook vrij makkelijk met 9-25 gewonnen. 0-1!

 

In de tweede set konden we een aantal zaken gaan uitproberen zoals aanvalsbouw (het in 3-en spelen) en bovenhands serveren. Dit ging een aantal keer erg goed en wanneer het niet goed ging was dit ook geen probleem want de tegenstander had het te moeilijk tegen het constante en betrouwbare spel van Unitas. De 2de set werd 10-25. 0-2!

 

In de laatste set hadden we alle vrijheid om meer dingen te proberen (alles aan te vallen) doordat wij als team de wedstrijd bleven controleren zijn wij geen enkel moment in de problemen geraakt en hebben wij de 0-3 overwinning gewoon verdiend.

 

De laatste 4 wedstrijden op rij werden gewonnen door Meisjes C1. Een prestatie om trots op te zijn dames!

 
 
 
Terug