Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Verslagen
 
Recreanten beginnen ook aan het nieuwe competitieseizoen
15-10-2012
 

Het begon allemaal erg rommelig. Een nieuwe hal, Nevobo die een dag voor de wedstrijd meldde dat er nog een team was toegevoegd aan de competitie, Atalante uit Vinkeveen, gewijzigde speelschema’s en zaaldiensten, een team die naar de verkeerde hal werd gestuurd.

Unitas-1 bestaat al een aantal jaar uit dezelfde spelers, Richard de Groot, Pleun Groen, Herman Roeleveld, Mario v.d. Schaft, Gina Duikersloot, Maria v.d. Meer en Gemma Straver. Dit seizoen hebben wij een nieuwe vaste reservespeler aan ons team mogen toevoegen; Justin Kok.

 

Op de eerste speelavond ontbrak Mario. Richard was zo goed als hersteld en zo stonden wij klaar voor de openingswedstrijd.

Helaas bleek dat Atalante niet kwam en zo konden wij onze eerste wedstrijd niet spelen.

 

Geen nood. Unitas 2 was bereid om tegen ons in te spelen.  Het werden een aantal spannende sets met bijna gelijkwaardige uitslagen. Dat belooft wat voor de officiële wedstrijden later dit jaar....

 

Onze tweede wedstrijd tegen SAS-1 begon slecht. Wij kwamen niet in ons spel en stonden al snel op een ruime achterstand in de 1ste set (7-18). Gemma kwam aan service en haalde met een hele goede servicebeurt (10 punten!!!) de achterstand in tot 17-18.  We waren weer in beeld en stonden op scherp. Deze partij moesten we binnenhalen. Richard gaf weer blijk van zijn kwaliteiten als teamcaptain en motiveerde de spelers van Unitas-1 als geen ander naar de eindzege. Beide sets werden gewonnen door Unitas-1.

 

Einduitslag 05-10-2012

Unitas 1 – SAS-1                   (25-22, 25-15)

Atalante 1 – Unitas-1           (0-25, 0-25)

 
 
 
Terug