Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Verslagen
 
Verslag Unitas H1 - Allides HS3
01-11-2007
 

Afgelopen maandagavond heeft het eerste heren team van Unitas zijn derde wedstrijd van het seizoen gespeeld. De wedstrijd werd afgewerkt in de Beijnes hal te Haarlem. Een wedstrijd waar Ricardo Angulo Vélez verstek moest laten gaan vanwege een voetblessure. Dit betekent dat het team op nog maar uit 8 man bestaat, waarvan John van Scheppingen nog herstellende is van een griep aanval.

Door een nog al stipt optredende scheidsrechter kregen we niet veel gelegenheid om in te spelen. De wedstrijd begon dan ook stipt om 19:30. Wat bij de Unitas heren tot veel commotie leidde, omdat de spelverdeler om 19:15 de sporthal in kwam rennen.

De 1e set werd dan ook als een warming-up beschouwd. In deze set ware beide teams aan elkaar gewaagd al had Allides meestal een kleine voorsprong. Ongeveer halverwege de set draaide dit om in een klein voordeel voor Unitas, mede dankzij een paar uit geslagen ballen van Allides. De voorsprong werd niet meer uit handen gegeven 22-25.

De 2e set liep in het begin ook gelijk op. Maar door goede servers beurten van Joost Woerden en Bert Polman liep Unitas vrij gemakkelijk naar een 14-25 setwinst.

De 3e set was Allides met een aantal wisselingen in hun team het veld ingekomen. Dat gaf bij hun een positief resultaat op. Unitas liep deze set steeds achter de feiten aan en liet het een beetje lopen. De setstand was dan ook 25-16.

De 4e set zou bij winst voor Unitas het einde van de wedstrijd betekenen. In deze set waren beide teams weer gelijk waardig .Bij 14-16 voorsprong ging het opeens mis, Allides serveerde goed en Unitas kon hier geen goed antwoord op vinden. De set gaat dan ook met 25-18 veloren. Waardoor de wedstrijd weer gelijk was 2-2 en de tiebreak er aan te pas moest komen om een winnaar aan te wijzen.

Na een korte pauze werd er aan de 5e set begonnen. Unitas begon sterk aan deze beslissende set, mede dankzij enkele goede serves van John van Scheppingen. En was er bij de veldwisseling een voorsprong van 4-8 bereikt.

Na de veldwisseling had ook Maarten Meulemans nog een aantal sterke serves in huis. En kwam de voorsprong niet meer in gevaar 8-15. Eind uitslag een 2-3 winst voor de Unitas heren.

Door deze winst staat Unitas ergens onderaan in het eerste rijtje.(plaats 6)

De volgende wedstrijd: woensdag 24/10/2007 om 21:00 Unitas HS 1 - Kombysport HS 1 in sporthal de Phoenix aan de Hoofdweg in Mijdrecht.

 
 
 
 
Terug