Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Verslagen
 
Unitas heren 2 verliest van de koploper
24-11-2008
 

Op 7 november j.l. moest het 2e team van Unitas aantreden tegen de koploper in de competitie VHZ uit Nieuw Vennep dit keer zonder de nog steeds geblesseerde Bert Polman.

In de afgeladen sporthal werd de wedstrijd na een zeer korte warming up begonnen. Dit resulteerde gelijk in een fikse achterstand aan de Mijdrechtse zijde. Hoofdpasser Ruud Stark kreeg gelijk lastige services te verwerken. Dit had gelijk invloed op de gehele set, de passes bleven slecht bij setupper Derrick Brown aankomen.

Na 2 time-outs van aanvoerder John Pronk kwam er iets meer stabiliteit in het spel van Unitas. Hoofdaanvaller Maarten Meulemans maakte enkele belangrijke punten door snoeiharde aanvaller en lepe prikballen. Dit mocht helaas niet baten en deze set werd dan ook verloren.

De 2 set werd er beter begonnen, midden aanvallers Ruud en Hans Out werden “gelanceerd” en scoorden belangrijke punten. Unitas nam gelijk de voorsprong. Halverwege de set kwam Unitas in zwaar water. Door een onenigheid aan de Mijdrechtse zijde werd er slechter gepassd en aangevallen. Ook deze set werd verloren.

In de rust werd iedereen streng toegesproken door John Pronk en ging de heren weer met goede moed het veld in. De tegenstander had een voor hen belangrijke speler ingewisseld. Dit resulteerde gelijk in een voorsprong voor Unitas. De heren liepen uit tot 18-12!!!! Dit werd de coach van VHZ te gortig en wisselde zijn basisspeler weer terug. Gelijk werd deze speler weer aangespeeld om aan te vallen. Enkele goede passes en aanvallen aan de Mijdrechte zijde mochten niet baten. VHZ maakte gelijk en Unitas had hierop geen passend antwoord. Brian Cornelissen en Maarten Meulemans maakte nog wel enkele punten maar ook deze set werd verloren.

De laatste set ging van start. Hoofdpasser John Pronk werd deze hele set continue opgezocht in de service. Unitas koste dit veel punten. Coaching vanaf de bank door Derk Groen (nog steeds licht geblesseerd maar maakt op korte termijn zijn rentree!) mocht ook niet meer baten en de zwaar vermoeide Derrick Brown kreeg de setups niet meer op de juiste plaats. Ook deze set werd verloren. Setstanden: 1e set: 25-20 2e set: 25-17 3e set: 25-23 4e set: 25-19 Eindstand: 4-0

Op 21 november moeten de heren uit Mijdrecht aantreden tegen het lastige Kombysport uit Badhoevedorp. Een belangrijke wedstrijd want deze tegenstander staat nagenoeg gelijk in de competitie.

 
 
 
Terug