Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Verslagen
 
“ the Summer Edition” : volleybaltoernooi in sporthal De Phoenix
03-04-2012
 

Volleybalvereniging Unitas en café De Wave organiseren op vrijdag 11 mei a.s. in sporthal De Phoenix aan de Hoofdweg 85 te Mijdrecht het volleybaltoernooi “the Summer Edition”. En u kunt daarbij zijn!

Stel een team samen met uw vrienden, uw straat, uw sportvereniging, uw familie of uw collega’s en schrijf u in voor deze sportieve en gezellige avond waarop een voorproefje wordt genomen van de zomer. Zorg dat u tijdens uw vakantie niet voor schut staat op het strand of op de camping en grijp deze kans om aan uw service te werken.

In een zomerse sfeer, onder de klanken van tropische muziek, met een heerlijke cocktail in het vooruitzicht, zal er gevolleybald worden, misschien toch ook wel een beetje voor de eer, maar in ieder geval voor de gezelligheid.

Breng uzelf vast in de stemming en kom in een zomerse outfit. Het meest originele team gaat in ieder geval niet met lege handen naar huis. De wedstrijden worden afgesloten met een wedstrijd tussen het eerste herenteam van volleybalvereniging Unitas en een all-stars team, dat samengesteld wordt uit de deelnemers van het toernooi.

De klapper van de avond is de verloting van een zomerse prijs onder de deelnemers. Het inschrijfformulier en toernooireglement zijn te verkrijgen in sporthal De Phoenix of klik hier!

Het inschrijfgeld bedraagt € 40,-per team (inclusief teamschotel). Wacht niet te lang met inschrijven want er is maar plaats voor 20 teams!

 
 
 
 
 
 
Terug