Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Verslagen
 
Wedstrijdverslagen recreanten
21-01-2013
 
Afgelopen vrijdag 18 januari werden de eerste wedstrijden gespeeld voor de recreantencompetitie in het nieuwe kalenderjaar.  
 

Unitas / SAS’70-2

Uitslag
1e set 23-25
2e set 26-24

De 1ste wedstrijd na een lange periode. De kerstdiners en oliebollen wogen soms nog wat zwaar.

Fanatiek ging Unitas van start en namen een voorsprong. SAS kwam echter goed terug en haalde ons langzaam in. Helaas twijfelde de scheidsrechter wel een aantal keer en viel zijn beslissing niet in ons voordeel.

Richard tipte om na het blok op de 3 meter te spelen. Dit zorgde er voor dat we weer dicht bij elkaar kwamen qua stand. Uiteindelijk won SAS de 1ste set met 25-23.

Unitas was uit op het winnen van de 2e set. Beide ploegen gingen redelijk gelijk op. Bij een stand van 17-21 (SAS-Unitas) vielen we terug en kwam SAS weer gevaarlijk dichtbij.  Het spande er om en de laatste punten werden door beide team niet weggegeven. De dames in het team speelden (volgens Maria) ook met ‘ballen’ en Richard zorgde uiteindelijk met een snoeiharde ‘ase’ voor de winst.  Unitas won met 24-26.


VCH / Unitas-1

Uitslag
1e set 25-18
2e set 25-18

We houden het kort. VCH was goed en stond zowel in de 1e als in de 2e set op de juiste plekken. Beide sets helaas verloren.

 
 
 
Terug