Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Verslagen
 
Verslag Unitas JB1 - Allides JB 2
01-11-2007
 

Op 10 oktober om 17:45 vertrekken naar de Beyneshal in Haarlem. Daar aangekomen snel omkleden en warmspelen om vervolgens om 19:00 aan te beginnen.

Met coach Robert aan de zijlijn begonnen we met goede moed.

Immers nog geen set gewonnen, maar wanneer zal de winnende set een feit zijn?

De eerste set was zeer wisselvallig, maar we stonden helaas wel steeds tegen een achterstand aan te hikken. Gezien het puntenverloop was de achterstand maximaal 6 punten en eindigden de set met 4 punten verschil: 25-21. Beide teams maakten de nodige fouten, maar dat is iets om tijdens de trainingen aan te werken.

In het begin van de tweede set kwamen we zelfs goed op voorsprong 6-11. Na de stand 9-13 ging het wat minder door een sterke opslag van Allides. Gelukkig konden wij ook aardig serveren en kwamen zelfs voor te staan 19-20! Kansen over en weer en een set waar het bijna niks scheelde.

Helaas de tweede set verloren met 26-24.

De derde set liep alles wel op rolletjes. Allides deed lekker mee en gelukkig voor ons maakten ze genoeg fouten. Na de stand 5-5 had Jasper een aantal goed opslagen. Vervolgens deden Daan en Thimo er een schepje bovenop. Een voorsprong van 9-18! Het team had zo te zeggen “nothing to lose” en zetten alles op alles om te winnen met een indrukwekkende stand. Het ging tot nu toe heel goed. Toch wordt het nu echt spannend. Voorstaan is één, maar de voorsprong vasthouden is twee! Allides begon beter te serveren en wij hadden daar moeite mee. Via 12-21 werd het 17-21. Aai, het wordt nu lastig en de spanning begint echt vormen aan te nemen. Tot 18-23 hebben we Allides goed partij gegeven. Toen kregen zij een hele goede man aan de serve, waardoor we alsnog op het nippertje verloren: 25-23

Het is een opgaande lijn. En je ziet dar er vooruitgang is. Al ligt het natuurlijk ook of de tegenstander een beetje “mee wil werken”.

De volgende wedstrijd is op woensdag 24 oktober om 19:15 thuis in de Phoenix tegen Spaarnestad JB1.

 
 
 
Terug