Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Verslagen
 
Unitas/Schadenet ziet kans op een kampioenschap verwateren
07-04-2008
 

02-04-2008

Afgelopen Woensdagavond speelde het eerste heren volleybalteam van Unitas/Schadenet een uitwedstrijd in FBK sporthal te Hoofddorp. De tegenstanders is dan VCH 4. VCH 4 staat al enige weken nummer 4 in de competitie, Unitas/Schadenet schommelt tussen plaats 1 en 3. En heeft nog steeds kans om kampioen te worden, maar dan moet er wel een 4-0 overwinning behaald worden.

Met een verzwakte selectie gaan de heren richting Hoofddorp. Jeroen Kraakman is sinds vorige week geblesseerd, Robert van der Meer had een ATV dag opgenomen en Ruud Stark kon door zijn werkzaamheden niet op tijd vertrekken. Hierdoor werd het nieuwe talent van de vereniging, jeugd speler Rick Samson (zoon van onze middenaanvaller Johan) meegenomen om het team te versterken.

Voor aanvang van de eerst set kwam Ruud Stark de sporthal binnen gelopen, waardoor de we toch nog 2 wissels op de bank hadden zitten. Jeroen nam deze wedstrijd taak van coach op zich.

In de eerste set kon Unitas/Schadenet nog redelijk goed tegenstand bieden tegen VCH uit Hoofddorp. Unitas/Schadenet liep echter steeds achter de feiten aan. Waardoor VCH 4 de eerste set winnend kon afsluiten 25-23.

De tweede set was bijna een kopie van de eerste set. VCH 4 won deze set met 25-22

In de derde set werd ook Rick Samson het veld in gestuurd, echter het hele team speelde ver onder de maat. Toch kon Rick een paar goede aanvallen produceren, waardoor zijn debuut niet al teveel in het water viel. De set ging nu met 25-12 verloren.

De vierde set was iets beter dan de vorige set maar ging toch met 25-15 veloren.

Dat maakte de eindstand op 4-0.

Met deze nederlaag zijn de titelkansen flink geslonken, maar behoud Unitas nog net de 3 plaats vast maar voelt de hete adem van VCH 4 in de nek. Met nog 2 wedstrijden blijft de competitie erg spannend.

Volgende week woensdag gaan de heren van Unitas/Schadenet op bezoek bij de koploper Triumph H1 in Hillegom. Daarna volgt nog een thuis wedstrijd tegen de VCH 3 die op de zesde plaats staan.

Stand van Heren 2e klasse E

        Team                     Punten
1       Triumph H 1           20 - 79
2       SAS'70 H 1            20 - 79
3       Unitas H 1             20 - 72
4       VCH H 4                20 - 67
5       Allides H 3             20 - 61
6       VCH H 3                20 - 51
 
 
 
Terug