Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Verslagen
 
Wedstrijdverslag Meisjes B tegen Christofoor
13-10-2008
 

Woensdag 8 oktober speelden we thuis tegen, de toenmalig nummer 1, Christofoor. We hadden er reuze zin in, want we zijn dit jaar vast besloten om als kampioen uit deze competitie te komen.

We gingen dus ook meteen lekker van start, hoewel we wisten dat het niet een makkelijk wedstrijd zou worden, wilden we zeker 1 set van ze winnen. Ondanks een aantal serveerfouten, speelden we heerlijk in drieën en wonnen we de eerste set met 26-24. Dat was dus nog even spannend.

De tweede set ging iets minder lekker, we hadden iets meer moeite om ons te concentreren. Maar omdat we zo graag wilden winnen, kwamen we ook deze set als winnaars uit de bus. Met 28-26 hebben we ze verslagen!

Toen waren we al blij, we hadden in ieder geval van de nummer 1 gewonnen! Maar we waren er nog niet, zo goed als het de rest van de wedstrijd ging, zo goed ging het nu weer. We speelden goed in drieën en ook deze set werd gewonnen met 25-21. Hartstikke trots waren we op onszelf en natuurlijk verschrikkelijk blij. De tegenstander keek iets minder vrolijk, deze had tot nu toe nog geen enkele set verloren. En dan word je even verslagen van de nummer 3!

Wij waren na deze wedstrijd reuze benieuwd hoe het zou aflopen met de stand, en wel, we staan eerste! Nu maar hopen dat het zo blijft en dat we dit jaar kampioen mogen worden!

 
 
 
Terug