Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Verslagen
 
Verslag KDO MB1 - Unitas MB1
29-11-2007
 
Woensdag 28 november j.l. vertrokken de meiden met een ietwat gehavend team naar De Kwakel voor de westrijd tegen KDO MB1.
De verwachting was dat het een verloren wedstrijd zou worden, omdat we maar met zes meiden waren (Nina en Stephanie waren er niet bij), en Danielle en Shanice beiden op de training ervoor een blessure hadden opgelopen. Gelukkig konden ze wel spelen, en kregen versterking van Miriam Kuylenburg. Bovendien stond KDO op de tweede plaats, en hadden wij nog maar vijf punten bij elkaar gesprokkeld (7e op de ranglijst).

Bij het inspelen hadden we toch de indruk dat we gelijkwaardige tegenstanders zijn. De techniek van KDO liet niet echt zien dat ze daarmee hun tweede plaats hadden verdiend.
Vol goede moed begonnen we aan de eerste set. Hierin bleek al gauw waarom KDO hoog op de ranglijst staat. Het zijn een paar grote meiden, en kunnen vrij hard serveren. En omdat onze pass nog wat te wensen over laat, won KDO de eerste set met 25-16. Doordat wij toch ook wel een redelijke serve konden geven, en ons spel meer op volleybal leek, konden we aardig bijblijven.

In de tweede set hebben we hierdoor ook voor gestaan. Het leek er een tijd op dat wij deze set zouden gaan winnen. Helaas bracht de serve van KDO roet in het eten, en ook de tweede set werd verloren, ditmaal met 25-22.

In de derde set kwam KDO al snel op een voorsprong van 10-1, helaas alweer door hun serve en onze pass, en dit hebben wij niet meer kunnen inhalen. Ondanks ons enthousiasme, lieten we toch de koppies hangen en lukte het niet meer om de strijd aan te gaan. We verloren ook deze set, met 25-11, en hiermee ook de wedstrijd met 3-0.
Ondanks verlies hebben we het idee, dat we de volgende keer deze wedstrijd kunnen winnen. Een goede pass is hiervoor van belang.

Ilse (coach)
 
 
 
Terug