Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Verslagen
 
Wedstrijdverslag Unitas H2 - Spaarnestad
29-11-2011
 

Afgelopen woensdag speelden de heren 2 van Unitas uit tegen de heren van Spaarnestad. Deze wedstrijd bestond de basis van Unitas uit Michael de Groot en Maarten Vossepoel als buitenaanvallers, Jan Bakker en Ton Kamp als middenaanvallers, Bob den Boer en Vincent Zaal als spelverdelers.

Frank Vossepoel begon op de bank samen met Rob Goossens, die helaas nog niet helemaal is hersteld van zijn blessure. Beide teams begonnen niet scherp. Er was wat onzekerheid in de passing en daarom werd op 12-12 een time-out genomen. Rob Goossens zette iedereen op scherp en dit wierp zijn vruchten af. Al snel werd een kleine voorsprong gepakt door Unitas. Deze hebben zij niet meer uit handen gegeven en de set eindigde in 22-25.

Na een rommelige eerste set begon Unitas de tweede set voorspoedig. Frank Vossepoel maakte zijn debuut op de spelverdelers positie. Met een goede service serie wist Unitas direct 1-9 op het scorebord te zetten. Spaarnestad gaf echter niet op, en door een verminderde concentratie aan de kant van Unitas kon Spaarnestad terugkomen in de wedstrijd.

Bij 13-15 moest zelfs een time-out genomen worden om het tij te keren. Uiteindelijk is ook deze set beslist in het voordeel van Unitas met 22-25. Maar zo goed als de tweede set begon, zo matig was de derde. Door wat verwarring in het achterveld kwamen de passes niet goed aan. De kersverse spelverdeler had nog wat moeite met het vinden van de juiste aanvallers. Het was een nek aan nek race die helaas eindigde in een set winst voor Spaarnestad.

De set stand is 1-2 in het voordeel van Unitas. De vierde set werd gestart met de begin opstelling. Een blessure aan de kant van Spaarnestad tekende de vierde set. Bij een stand van 9-8 werd de wedstrijd 10 minuten stilgelegd om de geblesseerde te verzorgen. Daarna werd de wedstrijd hervat en kon deze ook winnend afgesloten worden met 21-25. Toen de klok half 12 sloeg verscheen de laatste punt op het scorebord.

Daarna kon er heerlijk genoten worden van een biertje, en een cola voor de bob natuurlijk. Wilt u ons team komen versterken?! Kom dan maandag om 20:00 uur gerust eens langs op de training!

 
 
 
Terug