Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Verslagen
 
Unitas Heren 4 op weg naar het kampioenschap: Hoofdstuk 3
24-10-2008
 

Afgelopen maandag moest heren 4 een inhaalwedstrijd spelen tegen het team van SAS’70 uit Uithoorn. Deze wedstrijd stond in het teken van debutanten in dit hechte heren 4. Met René Driehuis die na zijn ‘dzjumpersnie’ weer aan spelen toekwam en Daan die door alle drukte nog geen wedstrijd heeft mee kunnen spelen.

Een relatief nieuwe opstelling dus, maar ook die bleek niet te verslaan voor de ploeg uit Uithoorn. Unitas begon met degelijk spel en kon snel een voorsprong uitbouwen. De set werd met 25-10 gewonnen.

De tweede set ging eigenlijk hetzelfde, ware het niet dat de Mijdrechtse ploeg een beetje ging inzakken waardoor er soms onnodige fouten werden gemaakt. Uiteindelijk ging toch de set met 25-17 naar Unitas.

De derde set: meer van hetzelfde, Unitas kon druk houden en het overgrote merendeel van de punten werden gescoord door onoplettendheid van de thuisploeg. Ook deze set ging met 25-17 naar Unitas.

De laatste set, vaak de set waar onnodige sets weggegeven kunnen worden, was ook wederom een lastige. SAS’70 leek een beetje te weten waar de zwakke punten van Unitas lagen en profiteerden daar goed van. Maar Unitas toonde veerkracht en met degelijk spel werd uiteindelijk de wedstrijd uitgespeeld met een 25-20 setstand.

Drie wedstrijden gespeeld, drie maal de overwinning, met 1 tegenset. Het team begint steeds beter te draaien en als de volgende wedstrijd iedereen weer aanwezig kan zijn, dan is er in ieder geval een voorspoedig vooruitzicht.

 
 
 
Terug