After Summer Toernooi

Datum: 6 september 2024

Aanmelding

Je kunt je aanmelden voor dit zomerse toernooi via een mailtje naar secretariaat@unitas-mijdrecht.nl. Geef daarin je teamnaam aan en de naam en telefoonnummer van de contactpersoon van het team. Deelname aan het toernooi kost €25. In antwoord op je aanmelding krijg je een betaalverzoek toe gemaild. Na ontvangst van je betaling is je inschrijving definitief. Er kunnen maximaal 16 teams meedoen. Indien het maximum aantal teams is bereikt, komt je team op de reservelijst. Als we je betaling niet op tijd hebben ontvangen, gaat je plek naar een ander team. In de week voorafgaand aan het toernooi ontvang je het toernooiboekje met onder andere de toernooiregels en huishoudelijke mededelingen.
Inschrijven is mogelijk tot 24 augustus of totdat de maximale capaciteit is bereikt.

De avond zelf

De sporthal is open vanaf 18.45 uur. Zorg ervoor dat je om 19.15 uur omgekleed aanwezig bent. De hal is tropisch versierd en het zou leuk zijn als je aan je teamoutfit ook een tropische draai geeft. Er is namelijk een prijs voor het meest origineel geklede team!
De wedstrijden duren tot 22.30 uur. Na afloop is er nog een verloting in de gezellige kantine van de sporthal.

De wedstrijden

De nethoogte bedraagt 2.35 m. Bij voorkeur bestaan de teams uit minimaal 2 vrouwen. Het toernooi zal beginnen met een poule fase om daarna op niveau te worden ingedeeld. Het is de bedoeling dat ieder team een scheidsrechter/teller levert. Er is een gediplomeerde EHBO-er aanwezig.