Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Uitslag 10e Unitas Bedrijventoernooi
14-11-2009
 

Het Bedrijventoernooi, dat werd gespeeld op vrijdagavond 13 november 2009, is een groot succes geweest. 16 Bedrijven-, straten- of familieteams hebben de hele avond in Sporthal De Phoenix hun beste beentje voorgezet om een positie bij de eerste drie te kunnen behalen en dus een beker mee naar het bedrijf of naar huis te kunnen nemen.

Het team “Geen Makkie” heeft het toernooi gewonnen in de gevorderdenpoule, en de “Volleybabes” hebben het toernooi gewonnen in de recreantenpoule. De wisselbeker is dit jaar wederom gewonnen door het team “Geen Makkie”. Voor de laatstgeplaatste teams in beide poules was een poedelprijs weggelegd. Het team van “Bob’s Bar” mocht deze onderscheiding in ontvangst nemen in de gevorderdenpoule, en bij het team van “Bos” viel in de recreantenpoule de eer.

Vanaf het moment dat het eerste startsein was gegeven, bleek dat de teams allemaal fanatiek gingen volleyballen. De recreanten probeerden om in de eerste ronde zo hoog mogelijk te eindigen. In de tweede ronde speelden de beste 4 teams uit de twee recreantenpoules om de eerste plaats, de overig teams speelden plaatsingswedstrijden. Hier liet het team de “Volleybabes” zien dat ze het beste team hadden in de recreantenpoule. De gevorderden speelden in hun poule een dubbele competitie. In deze poule bleek het team “Geen Makkie” de beste.

De einduitslag van de avond luidt als volgt:

Gevorderdenpoule
1. Geen Makkie
2. UBBT
3. Lichtpunt
4. Springbok
5. Bob’s Bar

Recreatiepoule
1. Volleybabes
2. HvR 1
3. Datamail
4. Bos Houtloods
5. Eeuwige Jeugd
6. Freesmij
7. Iets Xtra
8. HvR 2
9. Scholeksters
10. Heikneuters
11. Bos

Na het toernooi zijn aan de nummers 1 en 2 uit beide poules en de nummer 3 uit de recreatiepoule bekers uitgereikt. De beide hekkensluiters hebben een aanmoedigingsprijs ontvangen. De strijd om de wisselbeker, tussen de nummer 1 van de Gevorderdenpoule en de nummer 1 van de Recreatiepoule, is gewonnen door Geen Makkie.

Zij komen hopelijk deze beker volgend jaar weer verdedigen. De prijzen zijn geschonken door Café De Wave.

Natuurlijk zien wij iedereen graag terug op ons toernooi van volgend jaar. In de maand oktober 2010 zullen hiervoor weer uitnodigingen worden verstuurd. Wij maken jullie er op attent dat er ook volgend jaar maximaal 20 teams kunnen meedoen. Teams die een voorinschrijving doen, hebben natuurlijk voorrang.

Volgend jaar komen wij op de voorinschrijving terug, om te vragen of de inschrijving nog steeds geldt. Achterop het boekje dat tijdens het toernooi is uitgereikt, staat een inschrijvingsbon.

Deze kan worden ingeleverd bij Ilse Samson, Molenwiek 79, 3642 BP Mijdrecht. Een inschrijving via e-mail kan natuurlijk ook, via het adres secretariaat@unitas-mijdrecht.nl

Er zijn foto’s gemaakt gedurende de avond. Deze kunnen jullie terugzien op onze website: www.unitas-mijdrecht.nl bij het tabblad “Fotoalbum”. Mochten jullie meer informatie willen over volleyballen bij onze vereniging, dan kunnen jullie ook informatie vinden op onze website: www.unitas-mijdrecht.nl

Met vriendelijke groet, namens de organisatie, Ilse Samson

 
 
 
Terug | Nieuwsarchief