Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Uitnodiging: Bedrijvenvolleybaltoernooi!
26-10-2009
 

Hierbij nodigen wij U graag uit voor het 10e Bedrijvenvolleybaltoernooi. Het toernooi wordt gespeeld in ‘Sporthal De Phoenix’ aan de Hoofdweg te Mijdrecht.

INDELING
Dit jaar proberen wij weer of het mogelijk is in twee poules te spelen, namelijk de recreatiepoule en de gevorderdenpoule. Het is mogelijk meerdere teams per bedrijf in te schrijven.
Bedrijven mogen zich in beide poules met één of meerdere teams inschrijven.

Recreatiepoule*:
• Deelnemers die als ‘ongeoefend’ mogen worden betiteld.
• Minimaal 2 dames per team (in overleg met de organisatie kan hier misschien van worden afgeweken).
Gevorderdenpoule*:
• Geoefende volleybalspeelsters en -spelers (geen verplicht aantal dames, wel gewenst).
*Indien het niet mogelijk blijkt om èn een recreatiepoule èn een gevorderdenpoule in te delen, wordt er in één poule gespeeld

INSCHRIJVING
U wordt verzocht het bijgevoegde inschrijfformulier in te vullen en uiterlijk woensdag 28 oktober 2009 terug te sturen naar: Secretariaat Unitas, t.a.v. Ilse Samson, Molenwiek 79, 3642 BP Mijdrecht. Als het programma is vastgesteld, krijgt U zo spoedig mogelijk bericht over de indeling van de speelavond. Het inschrijfgeld van € 45,- moet op de speelavond worden voldaan. Mocht uw team na de definitieve indeling toch niet mee kunnen doen, dan zijn wij helaas genoodzaakt deze kosten in rekening te brengen. Let op: er kunnen maar 20 teams meedoen.

PR
Behalve dat U van zich kunt laten horen d.m.v. supporters en aanhang, kunt u zich ook als bedrijf laten zien: U kunt op uw speelavond uw bedrijfsvlag meenemen en (laten) ophangen. Mogen wij u dit jaar (weer) bij ons 10e Bedrijvenvolleybaltoernooi begroeten?

Download HIER het inschrijfformulier!

 
 
 
Terug | Nieuwsarchief