Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Volleybal clinic van Avital Selinger!
12-03-2009
 

Volleybalclub Atalante bestaat dit seizoen 50 jaar en na het jubileumfeest op 20 september 2008, het beach volleybal festijn afgelopen zaterdag 7 maart volgt dinsdag 28 april nog een derde feest ter afsluiting van het jarige seizoen van Atalante.

Avital Selinger, trainer/coach van landskampioen Dela Martinus uit Amstelveen komt met zijn sportieve lange ladies naar De Boei om een geweldige demonstratie training te geven.

Avital is een grote bekende naam in het internationale volleybal en werd bekend om zijn uitstekende spelinzicht, briljante techniek en tomeloze inzet en is bovendien inwoner van de Ronde Venen.

Zo’n Olympische zilveren kampioen aan het werk zien is natuurlijk een grote eer en droom van iedere volleyballiefhebber! Het wordt echt een super evenement om het feestseizoen mooi mee af te sluiten en uiteraard zijn alle volleyballiefhebbers uit de gemeente en daar buiten van harte uitgenodigd.

De clinic start om 19:00u en is zo tegen 22:00u afgelopen. Toegang is gratis. Aanmelden hoeft niet, kom gewoon gezellig langs op dinsdagavond 28 april (meivakantie) als je interesse hebt.

Sportieve groeten, Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen

 
 
 
Terug | Nieuwsarchief