Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Wedstrijdverslag: Unitas H1 - Wilhelmina H3
02-02-2009
 

In sporthal de Phoenix werd woensdag jl. de thuiswedstrijd tegen Wilhelmina 3 gespeeld. Door de afwezigheid van Laurens de Wit en het feit dat Jeroen Kraakman nog herstellende is van een blessure is Hans Out van het tweede team aan de selectie toegevoegd.

Unitas begon de wedstrijd met Johan Samson; Rick Samson; Joost Woerden; Jeroen Kraakman; John van Scheppingen en Ricardo Angulo Vélez. in de basis. Op de bank zitten dan Robert van de Meer en Hans Out. In de eerste set konden de Unitas heren langzaam een voorsprong opbouwen.

Door onder ander een goede opslag en regelmatig goede aanvallen, liep de eerste set voorspoedig voor de Unitas heren .De set werd met 25-16 gewonnen.

In de tweede set gaat Unitas verder met de zelfde basis, deze set gaf een gelijk opgaande strijd te zien. Maar na een eindsprint van de Unitas heren werd de set met 25-21 binnen gehaald.

In de derde set gaf eenzelfde beeld te zien als in de twee voorgaande sets. Unitas kwam ook deze set niet in het gevaar en kon door harde aanvallen van jeugd speler Rick Samson naar een makkelijke 25-16 overwinning lopen.

In de vierde set werden John en Johan vervangen door Robert en Hans. Door de wissels was het even zoeken naar de juiste posities, waardoor er begin fase slecht werd geserveerd. Na een time out werd de draad van de eerste drie sets weer opgepakt en de set werd nu met 25-14 gewonnen en een 4-0 overwinning was een feit.

De volgende wedstrijd staat gepland op vrijdag 05/02/2009. Een uitwedstrijd in het Topsport centrum Almere om 21:30 de tegenstanders zijn dan VC Omniworld H4 Deze wordt dan gevolgd door een thuis wedstrijd op maandag 09/02/09 in de Phoenix tegen Prima Donna Kaas Huizen H3 aanvang 19:30

 
 
 
Terug | Nieuwsarchief