Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Volleybalvereniging Unitas Bedrijventoernooi 2008
18-11-2008
 

Vrijdagavond 14 november 2008 is het jaarlijkse Volleybalvereniging UNITAS Bedrijventoernooi gespeeld. Met een maximale opkomst van 20 teams is dit jaar voor het eerst gestreden in een gevorderdenpoule (6 teams) en een recreatiepoule (14 teams).

Onder de teams bevond zich ook een aantal stratenteams, maar uit het aantal vlaggen van de bedrijven die zijn opgehangen bleek wel hoeveel bedrijven uit Mijdrecht, maar ook uit de omliggende gemeentes de sport volleybal een warm hart toedragen. Fanatiek, getraind en vol goede moed begonnen de teams aan hun competitie.

Aangemoedigd door het publiek hebben de teams in de eerste ronde van het toernooi hun beste beentje voorgezet om een goede plaats af te dwingen voor de tweede ronde. In hun eigen poule, de recreanten waren onderling ook nog in drie poules ingedeeld, werd er hard gestreden om zo hoog mogelijk te eindigen. Want wie als eerste in zijn poule eindigde, kreeg in de tweede ronde de beste kansen om kampioen te worden.

Na afloop van de eerste ronde was er een kleine pauze waarin de teams opnieuw werden ingedeeld aan de hand van de uitslag van de eerste ronde.

Waren de teams in de eerste ronde al fanatiek aan het volleyballen, in de tweede ronde werd de strijd nog heftiger. Natuurlijk wilden de teams allemaal een beker, gesponsord door café “De Wave”, mee naar huis nemen.

Die eer kwam toe aan de volgende teams:

Gevorderdenpoule (twee prijzen uitgereikt in verband met de grootte van de poule)
1. Geen Makkie (Maquis Belastingadviseurs)
2. Frans van Zaal 2

Recreantenpoule
1. Datamail 1
2. Iets Xtra (Accountants Xtra)
3. Datamail 2

De strijd om de wisselbeker is gespeeld door de teams die in de poules als eerste zijn geëindigd, Geen Makkie tegen Datamail 1. Deze wedstrijd is gewonnen door Geen Makkie. Zij nemen de wisselbeker mee naar huis en hopelijk komen zij deze beker volgend jaar weer verdedigen.

Om de moed erin te houden is er ook nog in beide poules een aanmoedigingsprijs uitgereikt aan het team dat het laatst is geëindigd in de poule. Deze prijs ging in de gevorderdenpoule naar het team van Bob’s Bar, en in de recreantenpoule naar het Kermisteam (Homan).

Al met al was het een gezellige, geslaagde avond die nog lang heeft voortgeduurd. De traditie die dit toernooi heeft, wordt natuurlijk voortgezet. Volgend jaar hoopt Unitas weer op zo’n grote belangstelling. Unitas bedankt alle bedrijven, spelers, scheidsrechters en andere vrijwilligers voor hun inzet.

Volledige uitslag

Gevorderdenpoule
1 Geen Makkie (Maquis Belastingadviseurs)
2 Frans van Zaal 2
3 HvR Prof (Hans van Rossum Bouw)
4 Springbok
5 Frans van Zaal 1
6 Bob's Bar

Recreatiepoule
1 Datamail 1
2 Iets Xtra (Accountants Xtra)
3 Datamail 2
4 Eeuwige Jeugd
5 Scholeksters
6 Bos Houtloods
7 Bos Aannemingsmij.
8 HvR Sportief (Hans van Rossum Bouw)
9 Dirk Stam IJzerhandel
10 3 Hoog Achter
11 Freesmij.
12 Heikneuters (Janmaat/Mollers Heiwerken)
13 Feestverlichtingsteam (Homan)
14 Kermisteam (Homan)

 
 
 
Terug | Nieuwsarchief