Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Unitas H2 pakt overwinning met stijl
04-11-2008
 

Unitas H2 pakt overwinning met stijl. Woensdag 29 oktober moesten de heren van Unitas 2 aantreden in de 2de klasse tegen het 4de herenteam van VCH. Een thuisavond voor de heren uit Mijdrecht en op papier een lastige wedstrijd.

Voor aanvang van de wedstrijd stonden de bezoekers op een 5de plaats. De Unitas heren 9de. De eerste punten van de wedstrijd gingen naar VCH. Unitas leek erg onder de indruk van te tegenstander; van het spel niet zozeer, wellicht door het enorme geluid dat eruit kwam. 1-4 achter. Aanvoerder John Pronk vond het tijd voor een time-out. Nadat de spelers weer op scherp waren gezet liep het spelletje aan Mijdrechtse zijde een stuk beter.

Spelverdeler Derrick bediende de mid-aanvallers Ruud en Hans goed. De eerste set werd dan ook spectaculair binnengehaald; 25-5.

In de 2de set was weinig over van het goede spel van Unitas. De tegenstander begon een ritme te vinden en waren deze set dan ook een stukje sterker. Aan het einde van de set was het dan ook zaak voor te bereiden op de derde set. De opdracht om de spelverdeler uit het spel te spelen werd goed ingevuld door diagonaalspeler Brian. (2de set; 11-25)

In de 3de set kon hoofdaanvaller Maarten VCH gek maken met krachtige aanvallen en een tactische bal tussendoor. Tijdens deze set werd Unitas steeds sterker en er werd dan ook overtuigend gewonnen. (25-10) In de laatste set werd door VCH alles gedaan er nog ene 5de set uit te slepen. Unitas liet zich hierdoor echter niet van de wijs brengen en controleerde de vierde (en dus ook laatste) set. Deze set werd dan ook met 25-22 gewonnen. Een terechte 3-1 overwinning van de Unitas heren.

Na deze overwinning direct de 7de plaats in de competitie veroverd. De volgende thuiswedstrijd is op 26 November. Van Nispen is dan de tegenstander van Unitas Heren 2 .

 
 
 
Terug | Nieuwsarchief