Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Wedstrijdverslag: Wilhelmina H3 - Unitas H1
27-10-2008
 

Wilhelmina H3 - Unitas H1 Vrijdag 24 oktober vertrokken 8 man naar Amersfoort. Na drie wedstrijden eindelijk een volledig team.

Unitas begon de wedstrijd met Johan Samson; Rick Samson; Laurens de Wit; Robbert van der Meer; John van Scheppingen en Ricardo Angulo Vélez. in de basis.

In de eerste set konden de Unitas heren langzaam een voorsprong opbouwen. Hierna vocht de thuis club zich terug in de wedstrijd. Unitas gaf namelijk een voorsprong van 21-24 uit handen en verloren nipt met 26-24.

In de tweede set gaat Unitas verder met de zelfde basis, deze set gaf een gelijk opgaande strijd te zien.Wilhelmina heeft in deze periode een goede opslagbeurt waardoor ze een voorsprong namen Unitas wisselde Laurens voor Jeroen Kraakman waardoor er wat meer rust in het spel kwam. Echter de set ging met 25-21 verloren.

In de derde set werd Rick vervangen door Joost Woerden. Door de wissel kwam Unitas beter in hun spel en werd er een gemakkelijk met 15-25 overwinning behaald.

De vierde set ging dezelfde basis het veld in. Ook deze set werd nu maar iets minder gemakkelijk gewonnen 22-25.

Na het tossen voor de vijfde set, gaat Unitas verder met één wijziging Robert werd vervangen door Rick. Unitas kon echter niet meer in hun ritme komen en verloren deze set met 15-7.

Met een 3-2 nederlaag gaan de mannen Unitas naar huis. De volgende wedstrijd staat gepland op woensdag 29/10/2008 Een thuis wedstrijd in De Phoenix om 19:30 de tegenstanders zijn dan VC Omniworld H4

 
 
 
Terug | Nieuwsarchief