Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Nieuw seizoen op het punt van beginnen
23-09-2008
 

Nadat de zomerstop is afgelopen en de eerste trainingen zijn afgerond is het alweer tijd voor het nieuwe volleybalseizoen! Nieuwe teamindelingen, nieuw ingedeelde klasses. Veel onduidelijkheden nog, maar dit moeten wij natuurlijk zien als een mooie uitdaging!

Voor Heren 1 begint het seizoen aankomende vrijdag wanneer zij op bezoek gaan bij VV Nederhorst. Ook het team van Heren 1 is flink veranderd en dus zal vrijdag de eerste echte krachtmeting zijn.

Heren 2 profiteert van de promotie die Heren 3 vorig jaar behaalde en dus spelen ook zij in de tweede klasse. Zij spelen aankomende woensdag uit bij VCH. Ook hier de vraag of het team zich al voldoende heeft aangepast aan de nieuwe teamindeling.

Heren 3 staat stevig in de derde klasse. Zij beginnen echter (volgens de Nevobo site) pas op 8 oktober wanneer zij thuis Smash ’86 ontvangen.

Heren 4 is een samenstelling van oude bekenden met doorstroming van de jeugd en zal behoorlijk van zich doen spreken. Het team moet de schade van vorig jaar inhalen en dat is ook de enige missie die zij hebben: het glansrijk promoveren naar de derde klasse. Zij starten woensdagavond tegen Christofoor in Zwanenburg.

Dan de Dames 1, zij hebben niet zoveel veranderingen meegemaakt en dus zal de ervaring positief moeten uitwerken. Zij spelen 2 oktober de eerste wedstrijd tegen SAS’70 in Uithoorn.

De Jongens B is ook een ‘nieuw’ team en zal op vrijdag 26 september tegen Atalante uitkomen in Vinkeveen.

De Meisjes B zijn redelijk bij elkaar gebleven, op enkele uitzonderingen na en de doorstroom van de jongere meisjes. Zij hebben de eerste wedstrijd al achter de rug! (zie wedstrijdverslag op de website)

 
 
 
Terug | Nieuwsarchief