Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Gratis volleybaltrainingen bij UNITAS
21-05-2008
 
Nu het eind van het seizoen weer nadert stelt volleybalvereniging Unitas zijn trainingen weer open voor belangstellenden. Geïnteresseerden kunnen gratis meetrainen in Sporthal De Phoenix tot het eind van het seizoen (ongeveer half juni).

De trainingstijden voor senioren (dames en heren) zijn op maandagavond vanaf 20.15 uur. Dus heeft u ooit gevolleybald en wilt u de draad weer oppakken of vindt u van uzelf dat u een redelijk niveau heeft bent u van harte welkom op de maandagavond. Onze seniorenafdeling heeft 4 herenteams op divers niveau dus er valt altijd bij een groep aansluiting te vinden. Met name dames zijn van harte welkom want ons enige damesteam is nu ruim samengesteld en enige dames erbij geeft de mogelijkheid volgend seizoen weer met 2 teams van start te gaan, waardoor we iedereen weer op zijn eigen niveau sportiviteit kunnen aanbieden.

Wilt u het wat rustiger dan kan dat bij de recreanten. De recreanten trainen meer ontspannen op de  dinsdagavond van 20.00 tot 21.30 uur onder bekwame leiding van Peter van Wijngaarden (met ingang van volgend seizoen trouwens ook op de maandagavond).
De jeugd – zowel meisjes als jongens - is welkom op de maandagavond van 19.00 tot 20.15 uur.

Heb je misschien meegedaan aan Hart voor Sport en wil je komen volleyballen? Je bent van harte welkom.

Ook deze trainingen staan onder bekwame leiding van (deels) gediplomeerde jeugdtrainers.

Wilt u meer informatie kijk dan eens op onze website: www.unitas-mijdrecht.nl

Eventuele vragen vooraf kunt u ook stellen via: secretariaat@unitas-mijdrecht.nl.

Schroom niet en kom eens langs!!! Ontdek hoe gezellig, ontspannen en inspannend volleybal kan zijn.

 
 
 
Terug | Nieuwsarchief