Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Brian en Rick spelen 2 tegen 2 toernooi in Hilversum!
18-01-2008
 

Vrijdag 4 januari hebben Brian Cornelissen en Rick Samson uit Heren 2 deelgenomen aan een groot opgezet 2 tegen 2 jeugd toernooi in Hilversum.

Dit open toernooi werd op 2 verschillende locaties in Nederland opgezet in de aanloop naar de landelijke finale later in het jaar.

Brian en Rick hebben een puike prestatie neergezet. Via de poulewedstrijden plaatsten zij zich voor de finaleronde van de dag. De poulewedstrijden werden in de ochtend afgewikkeld. In deze poule speelden zij sterk en raakten steeds beter op elkaar ingespeeld.

De finale werd laat in de middag gespeeld, de tussenliggende uren werden doorgebracht met kaarten (een-en-dertigen ) waar Rick wel erg goed in was. In de finale ronde speelden zij tegen zeer sterke teams.

Elke partij werd goed tegenspel geboden en werden bloedstollende rally’s uitgevochten. Dit niveau was voor de beide Unitas-spelers net iets te hoog.

Beide jonge talenten konden terug zien op een sportieve en mooie dag. Gezien de sfeer en de perfecte locatie is dit ook voor volgend jaar (kerstvakantie) een aanrader voor misschien meerdere Unitas duo’s.

 
 
 
Terug | Nieuwsarchief