Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Unitas MC1 wint overtuigend van Oradi/Omnia
14-01-2008
 

De eerste wedstrijd van 2008 was voor de MC1 meteen een wedstrijd om naar uit te kijken; in Mijdrecht kwam de nummer drie Oradi op bezoek. Voor aanvang van de wedstrijd stond de MC1 heel netjes op de 2de plaats in de competitie.

De opdracht in de 1ste set was om scherp te beginnen en de tegenstander de fouten te laten maken; dit werd door De MC1 perfect uitgevoerd want de Oradi heeft geen moment het spel kunnen maken. De set ging dan ook overtuigend met 25-14 naar Unitas.

In de 2de konden er wat zaken geprobeerd worden; bovenhands serveren en aanvalsbouw. Ook in de 2de set liet Unitas het beste van het spel zien aan het einde van de set liep unitas een paar punten uit tot 20-15. Daarna was het echter Oradi dat sterk terug kwam en op het einde van de set werd het zelfs nog spannend. Mc1 hield netjes elke keer 1 punt voorsprong; echter er moest met 2 punten verschil gewonnen worden; na een lange spannende rally pakte Unitas toch het punt en werd de 2de set met 26-24 gewonnen.

In de derde set werd even orde op zake gesteld en aangetoond dat Unitas MC1 niet voor niets 2de staat in deze zeer spannende competitie. Oradi werd met 25-17.

Door deze overwinning staat de MC1 momenteel 2de met 16 punten; de komende weken wordt een aantal belangrijke thuiswedstrijden gespeeld; onder andere tegen de nummer 1 (SAS ‘70) en de C1 van AMVJ. We MC1 nodigt iedereen uit om deze wedstrijden te komen bekijken.

Door het superteam MC1 van Unitas werd deze competitie slechts 2 keer verloren en voor de rest ALLE wedstrijden gewonnen; een hele knappe prestatie om trots op te zijn!

 
 
 
Terug | Nieuwsarchief