Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Knappe overwinning Heren 2
30-11-2012
 

Van te voren was al bekend dat de wedstrijd van de Heren 2 tegen Atalante, momenteel 2e in de poule, een spannende wedstrijd zou gaan worden. Met volle moed en bijna volledige bezetting werd begonnen aan de wedstrijd.

 

De eerste set begon spannend. Er waren veel lange rally’s en de teams gingen lang gelijk op. Toen het scorebord de 15 punten was gepasseerd zette Unitas een versnelling in. Na 18 minuten stond er 25-19 op het scoren bord. De eerste set gaat naar de Mijdrechtenaren.

 

De tweede set begon lastig en Atalante nam meteen een grote voorsprong.  De Heren 2 kwamen achter tot een schrikwekkende stand van  4-15. Bob, die het team vandaag coachte, bleef er in geloven en hij voerde een paar tactische wissels door. Het begon weer te lopen aan de kant van Unitas. Ze hebben zich knap teruggevochten en de achterstand van 11 punten om kunnen buigen. De set werd gewonnen met 25-22.

 

De derde set begon goed. Voor het eerst in de wedstrijd startte de set met een voorsprong. Deze werd helaas snel uit handen gegeven. Er waren wat communicatie foutjes binnen het team en onduidelijkheid in de passing. Door te wisselen werd nog geprobeerd om terug in de set te komen maar dit mocht helaas niet baten. De 4e set ging naar de Vinkeveeners met 21-25.

 

De 4e set start sterk en eindigt nog sterker! Iedereen wil revanche op zichzelf nemen voor de verloren 3e set. Er wordt hard gewerkt door iedereen en de set wordt dan ook gewonnen met 25-14. Een knappe 3-1 overwinning voor de Heren 2!

 
 
 
Terug | Nieuwsarchief