Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Overtuigende overwinning heren 2
01-11-2012
 

Afgelopen woensdag heeft de Heren 2 van Unitas weer een wedstrijd gespeeld tegen Amstelveen Heren 4. Om 19:30 begon deze spannende wedstrijd in sporthal de ‘Phoenix’.

Unitas begint met een super start. Al snel wordt een voorsprong gepakt van een paar punten. Met een goede, variërende service worden de Amstelveners onder druk gehouden en loopt de voorsprong snel op. De eerste set wordt gewonnen met 25-09!

De vliegende start van de eerste set kan door Unitas doorgezet worden in de tweede set. Binnen mum van tijd staat 12-4 op het scorebord. Halverwege de 2e set krijgt Amstelveen meer grip op de lastige serves van Unitas. Door degelijk spel van Amstelveen H4 kunnen ze nog redelijk terugkomen, maar de achterstand is al te groot en de setstand eindigt op 25-16.

 

In de derde set is het Amstelveen die de leiding neemt, tot een stand van 10 tegen 6. Er is een gebrek aan concentratie bij Unitas wat leidt tot de nodige foutjes. Een Time-out op 11-7 en een tactische wissel zorgt er voor dat Unitas het tij kan keren. De 3e set gaat naar Unitas met 25-17.

 

De vierde en laatste set is moeizaam voor Unitas. Amstelveen is gegroeid in de wedstrijd en zet de verdediging van Unitas onder druk. Lang gaat het gelijk op. Op het eind van de set weet Unitas toch nog het verschil te maken en lopen ze uit van 17-17 naar 25 tegen 19. Dit is dan ook de uitslag van de laatste set.

 

Een overtuigende 4-0 overwinning voor de Heren 2 van Unitas. 

 
 
 
Terug | Nieuwsarchief