Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
“The Summer Edition” schot in de roos
13-06-2012
 

Met groot succes is vrijdag 11 mei het door het Mijdrechtse Unitas georganiseerde volleybaltoernooi “The Summer Edition toernooi gehouden in sporthal de Phoenix. Vanaf 19.00 uur streden de deelnemers in de tropisch versierde sporthal enthousiast om de poulewedstrijden zo goed mogelijk af te sluiten.

Het deelnemersveld werd gevormd door teams uit het bedrijfsleven ( Bos Mijdrecht, Mollers Waterwerken, HVR Bouw), het onderwijs (Kalsbeek College), recreantenafdelingen van volleybalverenigingen uit de regio en vriendenteams. Aan de oproep van de organisatie om in exotische outfit te verschijnen was gehoor gegeven en, mede door relaxte zomerse muziek op de achtergrond, was de sfeer op het toernooi buitengewoon goed.

Ondanks de felle strijd tussen de teams werd het motto ”Meedoen is belangrijker dan winnen” door velen hoog gehouden. Tijdens de pauze konden de teams even op adem komen in het feestelijk versierde Cafe De Wave en zich te goed doen aan de speciaal voor deze avond geserveerde cocktails. In de finaleronde speelden alle teams nog twee wedstrijden, waarin de einduitslag van dit gezellige volleybaltoernooi werd bepaald. Het recreantenteam van Unitas wist zowel T(h)eMa, als Nee, op Veld 2 te verslaan en legde hierdoor beslag op de eerste plaats.

Na afloop van de toernooiwedstrijden werd het eerste herenteam van Unitas gefeliciteerd met het dit seizoen behaalde kampioenschap en met de nieuwe sponsor. De clubkleuren geel en zwart matchen uitstekend met Schadenet Kranenburg Mijdrecht en Unitas is heel verheugd dat aan de lange historie met Schadenet Kranenburg Mijdrecht een nieuw hoofdstuk wordt toegevoegd. Unitas Heren 1 mocht zich vervolgens twee sets uitleven tegen een uit de deelnemers van het toernooi geselecteerd Allstars team.

Het publiek op de tribune genoot van het vertoonde volleybalspel en beloonde de spelers met groot applaus. De laatste toernooironde vond in het stampvolle Café De Wave plaats. Bij de prijsuitreiking was er voor alle teams een “cocosbeker”. De jury was erg onder de indruk van de felgekleurde zomerjurkjes van Nee, Op Veld 2 en dit team ging dan ook met de orginaliteitsprijs naar huis. Na de verloting van de zomers gevulde picknickmand, de dinerbon bij Beachclub-restaurant Lust! en het weekendarrangement in het zonnige zuiden (van Nederland), duurde het feest nog tot in de kleine uurtjes.

Dankzij alle spelers, het publiek, de EHBO, Unitas Heren 1 en de twee toernooisponsors Cafe de Wave en Autoschade Kranenburg Mijdrecht is getoond dat volleybal een hele leuke sport is op ieder niveau. Wilt u of uw bedrijf daar ook bij zijn, dan kan dat, want op 9 november 2012 organiseert Unitas het jaarlijkse Bedrijventoernooi.

Inschrijfformulieren daarvoor zijn te vinden op de website van Unitas: www.unitas-mijdrecht.nl. Daar kunt u ook meer foto’s van The Summer Edition bekijken en informatie vinden over het spelen bij Unitas als competitiespeler of recreant.

 
 
 
Terug | Nieuwsarchief