Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Unitas Bedrijventoernooi weer érg gezellig!
05-11-2007
 

Het Bedrijventoernooi, dat werd gespeeld op vrijdagavond 2 november 2007, is een groot succes geweest.

15 Bedrijven-, straten- of familieteams hebben de hele avond in Sporthal De Phoenix hun beste beentje voorgezet om een positie bij de eerste drie te kunnen behalen en dus een beker mee naar het bedrijf of naar huis te kunnen nemen.

Het team van Hans van Rossum Bouw 1 heeft het toernooi gewonnen, en neemt de wisselbeker over van Hans Winter Brillen. Voor het laatstgeplaatste team was een poedelprijs weggelegd. Primix BV mocht deze onderscheiding in ontvangst nemen.

Vanaf het moment dat het eerste startsein was gegeven, bleek dat de teams allemaal fanatiek gingen volleyballen, om in de eerste ronde zo hoog mogelijk te eindigen.

In de tweede ronde speelden de beste 8 teams in twee poules kruisfinales om de hoogste plaatsen op de ranglijst, de overige teams speelden plaatsingswedstrijden.

De beste twee teams uit de kruisfinales, het team van Hans van Rossum Bouw 1 en Geen Makkie, speelden voor de eerste plaats. Hier liet het team van Hans van Rossum Bouw zien dat ze het beste team van deze avond hadden. Op de tweede plaats is dus het team Geen Makkie geëindigd, en het team De Springbok uit De Hoef heeft zich geplaatst als derde van het toernooi.

Uitslag:

 1. Hans van Rossum Bouw 1
 2. Geen Makkie
 3. De Springbok
 4. Hans van Rossum Bouw 2
 5. Hans Winter Brillen
 6. Bob’s Bar
 7. Datamail 2
 8. De Eeuwige Jeugd
 9. Scholeksters
 10. Freesmij
 11. Bos Houtloods
 12. Bos
 13. Datamail 1
 14. Janmaat/Mollers Heiwerken
 15. Primixers

Voor de foto's, ga naar het fotoalbum!

 
 
 
Terug | Nieuwsarchief