Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Aankondiging: Bedrijventoernooi - 9 november 2012
01-10-2012
 

Vrijdag 9 november is het weer zover! Het 13e Unitas Bedrijven Volleybaltoernooi. 20 bedrijventeams nemen het tegen elkaar op in een zeer gezellig toernooi waar meedoen belangrijker is dan winnen.

INDELING

Dit jaar proberen wij weer om in twee poules te spelen, namelijk de recreatiepoule en de gevorderdenpoule. Bedrijven mogen zich in beide poules met meerdere teams inschrijven. Het toernooi wordt gespeeld in ‘Sporthal De Phoenix’ aan de Hoofdweg te Mijdrecht en zal om 19:00 starten. Na afloop van het toernooi kan er natuurlijk ook nog gezellig een drankje genuttigd worden bij café The Wave.

Recreatiepoule:

• Deelnemers die als ‘ongeoefend’ mogen worden betiteld. 
• Minimaal 2 dames per team

 

Gevorderdenpoule:

• Geoefende volleybalspelers (geen verplicht aantal dames, wel gewenst).
• Maximaal twee competitiespelers per team

 

INSCHRIJVING
Wilt u zich inschrijven, vul dan snel het bijgevoegde inschrijfformulier in. Deze kunt u, voor vrijdag 26 oktober, sturen naar Bedrijvenvolleybaltoernooi Unitas, t.a.v. T. Kamp, Bozenhoven 146, 3641 AJ Mijdrecht. Ook kunt u het volledig ingevulde inschrijfformulier per email sturen naar: secretariaat@unitas-mijdrecht.nl.

Als het programma is vastgesteld, krijgt u zo spoedig mogelijk bericht over de indeling van de speelavond. Het inschrijfgeld van € 50,- bij voorkeur overmaken op rekeningnummer 36.96.07.716 o.v.v. ‘Bedrijventoernooi + bedrijfsnaam’ en moet uiterlijk op de speelavond zijn voldaan.  Mocht uw team na de definitieve indeling toch niet mee kunnen doen, dan zijn wij helaas wel genoodzaakt deze kosten in rekening te brengen.

PR
Behalve dat u van zich kunt laten horen d.m.v. supporters en aanhang, kunt u zich ook als bedrijf laten zien: u kunt op de speelavond uw bedrijfsvlag meenemen en (laten) ophangen. Kan uw bedrijf geen team bijeen brengen, maar wilt u zich toch profileren? Informeer dan eens naar de mogelijkheden om een team te laten deelnemen onder uw naam ( email: secretariaat@unitas-mijdrecht.nl)

INSCHRIJFFORMULIER

Mogen wij u dit jaar (weer) begroeten bij ons Bedrijvenvolleybaltoernooi?

 
 
 
Terug | Nieuwsarchief