Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Eerste volle winst in 2012 voor H1
23-01-2012
 

Nog met de feestdagen vers in het geheugen stond op 04 januari alweer de eerste wedstrijd van dit jaar op de agenda.

Gelukkig geen echte kraker, want Phoenix was de tegenstander die als laatste op de ranglijst staat. Met zes man, Hans herstellende maar wel als “mentale coach” aanwezig en Rick om andere omstandigheden afwezig, gingen we er vol tegen aan. Al snel bleek waarom Phoenix op de laatste plaats staat. Slechts een harde aanval in de hele wedstrijd kwam er door heen en de punten die ze scoorden over de hele wedstrijd waren of lucky punten door hun “alles of niets-” reddingen of door fouten van het team zelf.

In de tweede set moest twee time-outs H1 even tot rust brengen om deze set niet onnodig verloren te laten gaan. In de derde en vierde set was Phoenix in geen velden of wegen meer te zien. Robert kwam in de derde set beter tot aanvallen toe, zodat er ook vanaf die positie H1 sterker werd. In de laatste set werd er meer gevarieerd aangevallen, omdat ook de pass beter lag en de communicatie tussen Ruud en Ricardo beter was.

Hierdoor werd kort na elkaar de golf en staffel uitgevoerd. En hoewel de coach nog hoopte dat in de vierde set het aantal punten dat Phoenix mee naar huis zou nemen onder de tien zou blijven, lukte dat helaas niet. Maar al met al kan gezegd worden dat H1 weer een stap dichter bij het kampioenschap is.

Het bestuur kan alvast gaan nadenken over welke bloemen men het team zal overhandigen als het zover is. Setstanden: 25-13, 25-22, 25-10 en 25-10

 

 
 
 
Terug | Nieuwsarchief