Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Volleybalvereniging UNITAS Bedrijventoernooi 2011
14-11-2011
 

Vrijdagavond 4 november 2011 is het jaarlijkse Volleybalvereniging UNITAS Bedrijventoernooi gespeeld. Met een opkomst van 10 teams is dit jaar door alle teams in een poule gestreden om de winst. Onder de teams bevonden zich behalve bedrijven uit Mijdrecht ook straten-, familie- en vriendenteams. Fanatiek, getraind en vol goede moed begonnen de teams aan hun competitie.

Aangemoedigd door het publiek hebben de teams in de eerste ronde van het toernooi hun beste beentje voorgezet om een goede plaats af te dwingen voor de tweede ronde. Er werd hard gestreden om zo hoog mogelijk te eindigen. Na afloop van de eerste ronde was er een kleine pauze waarin de teams opnieuw werden ingedeeld aan de hand van de uitslag van de eerste ronde.

De beste vijf teams uit de eerste ronde werden ingedeeld in de kampioenspoule en streden om de plaatsen 1 tot en met 5. De overige teams streden om plaats 6 tot en met 10. Waren de teams in de eerste ronde al fanatiek aan het volleyballen, in de tweede ronde werd de strijd nog heftiger. Natuurlijk wilden de teams allemaal een beker, gesponsord door café “De Wave”, mee naar huis nemen. Die eer kwam toe aan de volgende teams:

1. Springbok
2. Maquis Belastingadviseurs
3. Even Schaften

De winnaar Springbok gaat tevens met de wisselbeker naar huis en hopelijk komen zij deze beker volgend jaar weer verdedigen. Om de moed erin te houden is er ook nog een aanmoedigingsprijs uitgereikt aan het team dat het laatst is geëindigd bij dit toernooi. Deze prijs ging naar HvR 1. Al met al was het een gezellige, geslaagde avond die nog lang heeft voortgeduurd. De traditie die dit toernooi heeft, wordt natuurlijk voortgezet.

Volgend jaar hoopt Unitas weer op zo’n grote belangstelling. Unitas bedankt alle bedrijven, spelers, scheidsrechters en andere vrijwilligers voor hun inzet.

 
 
 
Terug | Nieuwsarchief