Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Unitas Bedrijventoernooi
10-10-2011
 

Vrijdagavond 4 november a.s. vanaf 19:00 uur wordt het Unitas Bedrijventoernooi gespeeld in sporthal De Phoenix in Mijdrecht.  Dit jaar is Walraven hoofdsponsor van het toernooi. Alweer voor de 12e keer spelen teams van bedrijven, maar ook familie- of stratenteams tegen elkaar en strijden om de wisselbeker. De winnaar van vorig jaar, het team “Even Schaften”, daagt u uit.

Volleybalvereniging Unitas roept hierbij enthousiaste teams op om aan dit gezellige toernooi mee te doen. Er is plaats voor maximaal 16 teams. Bij voldoende aanmelding kan er worden ingeschreven in de gevorderdenpoule of in de recreantenpoule. Via voorinschrijving (aan het eind van het Bedrijventoernooi van vorig jaar) heeft zich al een aantal teams aangemeld. Dit zijn voornamelijk teams die voorgaande jaren present waren.

Er kunnen nog teams inschrijven. De inschrijving sluit zondag 23 oktober a.s.

Om mee te kunnen doen dient u een team samen te stellen dat bestaat uit minimaal 6 personen. Unitas stelt als eis dat er minimaal één dame in het team wordt opgesteld. Van de deelnemende teams wordt verwacht dat er voor de wedstrijden tijdens het toernooi een scheidsrechter wordt geleverd. De finale wordt door een scheidsrechter van Unitas gefloten.

Deelname aan dit toernooi kost € 50,00 per team. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan secretariaat@unitas-mijdrecht.nl. Daarin geeft u aan of u in de recreantenpoule of in de gevorderdenpoule wilt worden ingedeeld.

U dient ook een naam op te geven voor uw team. U krijgt een bevestiging van uw reactie. Na sluiting van de inschrijfdatum wordt het toernooi vastgesteld. Na ongeveer een week (uiterlijk zondag 30 oktober a.s.) krijgt u via e-mail de informatie over het toernooi.

 
 
 
Terug | Nieuwsarchief