Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
11e UNITAS Bedrijventoernooi weer groot succes!
16-11-2010
 

Hierbij willen wij als volleybalvereniging Unitas onze dank uitspreken voor jullie deelname aan het 11UNITAS Bedrijventoernooi van vrijdagavond 12 november 2010.
Wij vonden het fijn om jullie als sportief, getraind en enthousiast team bezig te zien tijdens het toernooi en wij hopen dat jullie een fijne avond hebben gehad. Mede door jullie deelname is het toernooi wederom een succes gebleken.

BEKIJK HIER ENKELE FOTO'S

De einduitslag van de avond luidt als volgt:

Gevorderdenpoule

 1. Even Schaften
 2. Zooitje Ongeregeld
 3. Frans van Zaal
 4. Het Lichtpunt
 5. Springbok
Recreatiepoule
 1. HvR 2
 2. Bob’s Bar
 3. Driemtiem
 4. HvR 1
 5. Geen Makkie
 6. Iets Xtra
 7. Scholeksters
 8. Eeuwige Jeugd
 9. Heibel
 10. Glazenwasserij Driehuis
 11. Freesmij

Na het toernooi zijn aan de nummers 1, 2 en 3 uit beide poules bekers uitgereikt. De beide hekkensluiters hebben een aanmoedigingsprijs ontvangen.
De strijd om de wisselbeker, tussen de nummer 1 van de Gevorderdenpoule en de nummer 1 van de Recreatiepoule, is gewonnen door Even Schaften. Zij komen hopelijk deze beker volgend jaar weer verdedigen.

De prijzen zijn geschonken door Café De Wave.

Natuurlijk zien wij iedereen graag terug op ons toernooi van volgend jaar. In de maand oktober 2011 zullen hiervoor weer uitnodigingen worden verstuurd. Wij maken jullie er op attent dat er ook volgend jaar maximaal 16 teams kunnen meedoen. Teams die een voorinschrijving doen, hebben natuurlijk voorrang. Volgend jaar komen wij op de voorinschrijving terug, om te vragen of de inschrijving nog steeds geldt. Achterop het boekje dat tijdens het toernooi is uitgereikt, staat een inschrijvingsbon. Deze kan worden ingeleverd bij Ilse Samson, Molenwiek 79, 3642 BP Mijdrecht. Een inschrijving via e-mail kan natuurlijk ook, via het adres secretariaat@unitas-mijdrecht.nl

Er zijn foto’s gemaakt gedurende de avond. Deze kunnen jullie binnenkort terugzien op onze website: www.unitas-mijdrecht.nl bij het tabblad “Fotoalbum”.

Mochten jullie meer informatie willen over volleyballen bij onze vereniging, dan kunnen jullie ook informatie vinden op onze website: www.unitas-mijdrecht.nl

 
 
 
Terug | Nieuwsarchief