Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Klaar voor actie ? Kom langs en volleybal mee !
18-08-2010
 

Volleybal is een 115 jaar oude sport en word in verschillende categorieën gespeeld. Nederland is zelfs al een keer Olympisch kampioen geweest in 1996 . Op vakantie en zeker ook aan het strand ziet men regelmatig vele mensen partijtjes spelen met veel spelvreugde.

Wegens de succesvolle Aktie “HART VOOR SPORT” organiseert volleybalvereniging Unitas 4 gratis trainingen voor de jeugd vanaf ongeveer 10 jaar. We willen graag voor dit seizoen proberen om twee jeugdteams te formeren en we zijn daarom op zoek naar nieuwe jeugdleden. Zowel jongens als meisjes zijn van harte welkom.

De trainingsavonden zijn op de maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur in Sporthal de Phoenix aan de Hoofdweg te Mijdrecht. Vanaf maandagavond 23 augustus kun je kosteloos 4 trainingen meebeleven onder leiding van onze enthousiaste trainers. Wil je dit eens uitproberen, neem dan gerust een vriendje of vriendinnetje mee.

We gaan je van alles leren. Serveren, overspelen, spelinzichten en misschien wel smashen. En wie weet speel jij straks in 2016 de Olympische finale in Rio de Janeiro tegen gastland Brazilië. Dus jongens en meisjes. Klaar voor actie. Kom langs en volleybal mee.

Aanmelden kan via de mail: ledenadministratie@unitas-mijdrecht.nl Of op één van de trainingsavonden

 
 
 
Terug | Nieuwsarchief