Sponsors 
 
 
 
Volledige lijst: NeVoBo
 
   
 
 
   
 
Het ASSULINE Turfstekerstoernooi 2010
17-02-2010
 

Het enige échte volleybal buitentoernooi van de Ronde Venen georganiseerd door volleybalvereniging Atalante: het Assuline Turfstekerstoernooi is weer in aantocht!

Het toernooi zal op zondag 30 mei 2010 plaatsvinden. Velen kennen het toernooi inmiddels al, maar we willen ook ieder jaar weer nieuwe teams begroeten. Bedrijventeams, familieteams, stratenteams, vriendenteams, jeugdteams, volleyballers en sportievelingen die een keertje willen volleyballen in een gezellige omgeving: Iedereen is van harte welkom op het sportpark De Molmhoek in Vinkeveen.

Ook dit jaar zijn er weer twee verschillende competities die zullen zorgen voor een gezellige en sportieve dag: Het recreatie toernooi: Dit toernooi is bedoeld voor teams die het leuk vinden om een keer te volleyballen, en gezellig een dagje sportief bezig te zijn. Super recreanten toernooi: Dit toernooi is bedoeld voor teams met volleybalervaring en die niet bang zijn om een stevig potje te volleyballen. Wie durft ?!

We spelen 6 tegen 6 met bij voorkeur twee vrouwen in het veld. Voor beide competities geldt dat de punten van de hele dag uitmaken wie er in de finale komt. In de middag heb je, waar mogelijk, andere tegenstanders dus maakt iedereen kans om punten te pakken. We strijden in beide competities om een wisseltrofee met daarnaast de befaamde Turfstekers.

Klik HIER voor de volledige uitnodiging en inschrijfformulier!

 
 
 
Terug | Nieuwsarchief